Meerdere vestigingen, één missie!

Dit zijn onze vestigingen op een rijtje…

DL Logistics Group (Bodegraven)

DL Logistics Group is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport met 6 vestigingen in de Randstad. We kunnen alle soorten producten en goederen opslaan in speciaal daarvoor ingerichte warehouses en alles naar de gewenste bestemming vervoeren via de meest efficiënte route. Dit doen we met een team van meer dan 100 enthousiaste medewerkers en we hebben de ambitie om te groeien en meer klanten te bedienen. Ons hoofdkantoor in Bodegraven verzorgt voor het gehele concern alle support functies zoals Finance, HR, IT en Applicatiebeheer.

Bekijk vacatures

DL Freight Management (Amsterdam)

DL Freight Management (Amsterdam) B.V. is gevestigd in Hoofddorp en houdt zich bezig met intercontinentaal vervoer. Voor onze opdrachtgevers wordt wereldwijd vervoer georganiseerd middels de verschillende modaliteiten: zeevracht, luchtvracht en sea/air. Daarnaast verzorgen we alle voorkomende douaneformaliteiten die voorkomen bij im- en export binnen én buiten de EU.

Bekijk vacatures

DL Freight Management (Rotterdam)

Een van de vestigingen is “DL Freight Management Rotterdam B.V.” en is gevestigd in Vlaardingen. Goed bereikbaar via de A20 en het openbaar vervoer. Deze vestiging verzorgt zee-, weg- en luchtvrachtzendingen over de gehele wereld. Daarnaast is deze vestiging gespecialiseerd in transporten van en naar Rusland en de Baltische staten. De grootste uitdaging bevindt zich in de loods waar dagelijks grote hoeveelheden containers worden gelost en geladen, veelal door onze specialiteit: cross-docking. Deze vestiging heeft in totaal 28 docks.

Bekijk vacatures

DL Fresh Logistics (Bleiswijk)

DL Fresh Logistics is gevestigd op het bedrijventerrein Greenpark te Bleiswijk en goed bereikbaar via de A12. Deze geconditioneerde vestiging is gespecialiseerd in de opslag en het verpakken van groente en fruit. Onze 20 koelcellen zijn afzonderlijk regelbaar waardoor we groente en fruit tussen -2 en +14 graden Celsius kunnen opslaan. Naast dat we fruit kunnen sorteren en labelen hebben wij ook uitgebreide verpakkingsmogelijkheden.

Bekijk vacatures

DL Transport (Vlaardingen)

Een van de vestigingen is “DL Transport B.V.” en is gevestigd in Vlaardingen. Goed bereikbaar via de A20 en het openbaar vervoer. Deze vestiging is gespecialiseerd in containertransport en rijdt van maandag tot en met vrijdag dagelijks met een eigen vloot en de inzet van charters van en naar de havens, klanten en onze eigen vestigingen. Momenteel bestaat de eigen vloot uit 10 vrachtwagens, 1 terminal trekker, 22 chassis, 5 trailers, 12 eigen chauffeurs en maken we gebruik van charters. De grootste uitdaging zit in onze groeiambitie, de verwachtingen zijn dat deze vestiging de komende jaren een stevige groei in omvang zal bewerkstellen, dus genoeg uitdagingen en daar hebben we jou voor nodig!

Bekijk vacatures

DL Warehousing (Bodegraven)

DL Warehousing B.V. is een logistiek warehouse wat BRC-, SKAL en AEO-gecertificeerd is en gespecialiseerd is in de handling, orderpick en opslag van grote volumes aan droge goederen met een hoge omloopsnelheid. De opslagcapaciteit bedraagt meer dan 10.000 pallets en de klanten worden bediend met 5 vaste medewerkers aangevuld met uitzendkrachten.

Bekijk vacatures

DL Fruit Logistics (Bodegraven)

DL Fruit Logistics specialiseert zich in de opslag van groente en fruit, verpak- en ompakwerkzaamheden en labelen. Met 5000 m2 opslagruimte en 14 koelcellen die kunnen koelen tussen de -2 en 15 graden Celsius stelt deze vestiging DL Logistics Group in staat om nog meer klanten in de AGF sector te bedienen. De nieuwe vestiging is gehuisvest aan de Klappolder 170 te Bleiswijk. Dit is tegenover de andere DL vestiging welke gespecialiseerd is de opslag en handling van AGF producten, DL Fresh Logistics

Bekijk vacatures