Medewerkers verhaal Danny

Warehouse manager

Van containerlosser tot manager

Ik ben Danny en ik kom uit Den Haag. Sinds 2009 werk ik bij DL. Ik ben nu werkzaam bij DL Coldstore in Bodegraven. Van huis uit heb ik geleerd om mijn handen uit de mouwen te steken. Als je iets wil kopen dan moet je wel werken voor je geld! Die mentaliteit neem ik mee op de werkvloer.

Ik ben mijn loopbaan bij DL Coldstore in Hazerswoude begonnen als container-losser. Na een tijdje mocht ik ook gaan orderpicken. Na drie jaar ging een van onze klanten over naar onze vestiging in Bleiswijk. Omdat ik de werkzaamheden voor deze klant goed onder de knie had, ben ik meegegaan naar Bleiswijk. Na een aantal jaren ben ik daar teamleider geworden. Sinds kort werk ik als warehouse manager bij onze nieuwe vestiging in Bodegraven.

De nieuwe vestiging is veel groter en we hebben een veel grotere verscheidenheid aan producten in het warehouse. Dat vind ik erg leuk, want dat houdt mijn werk afwisselend.

Ik ben als jonge knul  bij DL begonnen. Ze hebben me toen goed onder hun hoede genomen en ik heb er veel mogen leren. Zoals mij dat toen allemaal geleerd is, probeer ik dat ook bij de jongens op de vloer te doen. Logistiek is gewoon een hele leuke business om in te werken, maar je moet het wel met elkaar doen.

De leukste dagen zijn de dagen als we het heel erg druk hebben en er liggen eigenlijk teveel orders. Iedereen moet dan een tandje bijzetten maar aan het einde van de dag hebben we het wel voor elkaar gekregen. Dat vind ik mooi!